با رنگ کاری چوب می توانید جلوه ای زیبا به سوح چوبی خود دهید که در دکوراسیون داخلی از موارد مهم به شمار می رود. با رنگ کاری می توانید به لوازم چوبی منزلتان که قدیمی شده اند رنگی از تازگی ببخشید. اگر در خصوص رنگ کاری چوب هیچ تجربه ومهارتی ندارید ادامه مطلب را مطالعه فرمایید. وود تک در رنگ کاری چوب می تواند به شما کمک خوبی کند. این خدمت با بهترین قیمت و کیفیت انجام می شود
با این که رنگ کاری در نگاه اول ساده به نظر رسد، اما باید توجه داشته باشید که اگر مراحل این کار را به همان ترتیبی که در ادمه خواهیم گفت انجام ندهید کیفیت کار پایین می آید. نه تنها سطح چوب صاف نمی شود بلکه ممکن است رنگ زیادی در حین انجام کار مصرف شود. این از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست. پس برای جلوگیری از اینگونه مشکالت به مواردی که در ادمه گفته می شود و بسیار حائز اهمیت است توجه نمایید.
رنگ کاری وود تک با ظرافت خاصی انجام می شود. برای رفع شکاف می توانید از ترکیب خاک اره و چسب چوب استفاده نمایید، به این صورت که این 2 موارد را با هم ترکیب کرده و به شکل بتونه درآورید و به کمک یک کاردک قسمت هایی را که دارای شکاف و ترک است راترمیم نمایید. یک روش دیگر برای پوشاندن شکاف وترک ها استفاده از رزین اپوکسی است. این روش کامال جدید بوده و نتیجه ی خوبی در پی دارد. این نحوه رنگ کاری از روش های نوین محسوب می شود..
بتونه زدن از عوامل مهم در رنگ کاری محسوب می شود. برای بتونه زدن در ابتدا باید مواد آن را آماده بکنید و سپس با کمک کاردک و لیسه بر روی سطح چوب بزنید. بتونه این قابلیت را دارد که تمامی فرورفتگی ها و نواقص های سطح چوب را پوشش دهد و آن را کامال صاف نماید. 3مدل بتونه وجود دارد و انتخاب هرکدام از آنها بستگی به نوع رنگی دارد که شما قصد استفاده از آن را دارید. انواع بتونه ها شامل بتونه ی مل و سریش، بتونه ی روغنی و بتونه فوری می باشند. سمباده زدن سطح چوب بعد از بتونه کاری نوبت به سمباده زدن سطح چوب می رسد.
سمباده، ورقی از جنس پارچه و یا کاغذ می باشد که برروی سطح آن یک سری دانه های سیلیس چسبیده شده است. اگر سنباده ای که در اختیاردارید دارای دانه های سیلیس کم و در اندازه های درشت است، سنباده زبری بیشتری خواهد داشت. بالفاصله بعد از خشک شدن بتونه ای که در مرحله قبل به چوب زدیم اقدام به سنباده زدن می کنیم. سنباده زدن را باید به اندازه ای تکرار کنیم تا به سطح چوب رسیده و تمامی بتونه های اضافی را از روی سطح چوب برداریم.
این قسمت شامل 2 مرحله می باشد: آسترکاری بعد از سنباده زدن سطح چوب، بایدآسترکاری انجام بشود. آسترکاری به این معناست که قبل از شروع رنگ زدن اصلی یک رنگ آستر به سطح چوب می زنیم. رنگ آستر معروفی به اسم شاپان در بازار وجود داشته که در 2رنگ قهوه ای و مشکی می باشد و به کمک آن می توان رنگ های قهوه ای مختلفی مانند رنگ فندوقی درست کرد. شاپان به کمک بنزین به حالت رقیق در می آید و با استفاده از پارچه ای که بدون پرز است بر روی سطح چوب زده می شود. اگر می خواهید شاپان رنگ روشن تری داشته باشد باید مقدار بیشتری بنزین به آن اضافه نمایید. رنگ زدن بعداز آسترکاری سطح چوب را باید به وسیله ی سیلر کامال پوشش داد.
رنگ کاری چوب با تخفیف ویژه ای انجام می شود. علاوه بر انجام اسن خدمت محصولات متنوع چوبی به شما عزیزان ارائه می شود. توجه نمایید که سیلر باید چندین بار به سطح چوب زده شود و سپس باید به آن زمان داد تا خشک شود. بعد از خشک شدن سیلر به دلیل اینکه سطح چوب مقداری زبر می شود ، مجدد سنباده زده می شود و بعدازصاف کردن سطح کار، این بار از کیلر استفاده می کنیم. کیلر با بنزین رقیق می شود و با کمک قلم مو و پیستوله سطح چوب را کامل پوشش می دهد.